Categories
Uncategorized

Sali Berisha paralajmëron “tërmet” për Edi Ramën: Kjo pranverë do të jetë pranverë protestash të fuqishme

“Pranvera që vjen do të jetë pranverë protestash të fuqishme për të shpëtuar nga kjo qeveri narkoshteti”. Ishte ky paralajmërimi nga ish-kryeministri Sali Berisha.

“Pranvera që vjen do të jetë pranverë protestash të fuqishme për të shpëtuar nga kjo qeveri narkoshteti. Lufta kundër korrupsionit do të jetë përparësia madhore në qeverisjen e ardhshme të PD. Aktivizimi i mekanizmave dhe dorëzimit të dosjeve në prokurori do të jetë një domosdoshmëri që sot Prokuroria hap proces për të vënë kapak aferave gjigante, siç është rasti i ministrit Koka.

Me politikë ekonomike të drejta dhe klimë biznesi e konkurencë të ndershme, taksa të ulëta dhe një përqendrim të madh në kualifikimin e tregut të punës, garancitë ligjore për investitorët e huaj, janë faktorë të realizueshëm për të përshpejtuar rritjen ekonomike të vendit. Për 8 vite nuk ka ardhur asnjë investitor i madh i huaj, përkundrazi kanë ikur”, tha Berisha në një intervistë për televizionin “UniversAL”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *