Categories
Uncategorized

Spartak Ngjela merr komentin që nuk e priste, avokati reagon menjëherë: Nuk është faji im

Avokati i njohur Spartak Ngjela ka komentuar zhvillimet e fundit politike. Ngjela shkruan se eliminimi i korrupsionit të lartë shtetëror në Tiranë është një arsye politike e kohës; edhe për Shqipërinë, por edhe për politikën globale të Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Mirëpo ky koment i Ngjelës ka marrë edhe reagime të shumta. Njëri prej qytetarëve e ka kritikuar avokatin me pretendimin se po promovon Lulzim Bashën.

Komentet:

Zotëri Spartak Ngjela. E vetmja gjë që nuk shkon fare, Është promovimi nga ana e juaj e Lulzim Bashës si njeriun e të ardhmës. Basha lëre se nuk është Leaders, Por është i korruptuar sikur të tjerët, Apo edhe më keq. Dhe ky qëndrim i juaji, I bënë pastaj krejt analizat e juaja zunichte. Dhe ul krebilitetin e juaj tepër shum. Gjithsesi Respekt për angazhimin.

Spartak Ngjela: Unë nuk mund të dal kundër politikës amerikane. Nëse nuk e keni kuptuar, nuk është faji im.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *