Categories
Uncategorized

Veprimi i papritur: Balla shkresë Spakut për presion për ”arrestimin e Berishës” dhe ish mimistrave të tij

Kreu i grupit të PS Taulant Balla, i ka dërguar dy shkresa SPAK dhe Prokurorisë së Përgjithshme, në lidhje me dy dosje të dërguara nga socialistët në organet e akuzës. Dosja e parë lidhet me privatizimin e CEZ dhe raporti për ndjekje penale përfshinë disa persona.

Dosja i është dërguar Prokurorisë së Përgjithshme në vitin 2016, pas punës së Komisionit Hetimor për privatizimin e CEZ, dhe të akuzuar janë shtetasit: Sali Berisha, Nuel Nik Kalaj, Genc Ruli, Ridvan Bode, anëtarët e Komisionit të Ofertave, Florion Mima, Enno Bozdo, Ledina Mandia, Shkëlzen Berisha, Bujar Nepravishta dhe Sokol Ramadani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *