Categories
Uncategorized

Çfarë ndodhi? Kandidatja e PS-së në Durrës përballet me atë që nuk e priste, largohet nga qendra e votimit pa votuar

Në qytetin e Durrësit, kandidatja e PS-së, Emiriana Sako është paraqitur ditën e sotme për të votuar së bashku me bashkëshortin, por ka qëndruar në pritje. Mësohet se Emiriana Sako nuk ka mundur të votojë për shkak të problematikave të hasura me sistemin e identifikimit në Durrës.

Kandidatja ka qëndruar në korridor për disa minuta më pas është larguar për t’u rikthyer sërish.

Ndërkohë që operatori që kryen procesin e identifikimit biometrik ka deklaruar se “nuk po printon pajisja e identifikimit dhe po presim KQZ-në”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *