Categories
Uncategorized

Rusia kërkon “derën” për të dalë nga katrahura ku është futur, jep mesazhe paqeje

Zyrtari i Ministrisë së Jashtme të Rusisë, Alexey Polischcuk ka dhënë sinjale se Rusia po kërkon derën që të dalë nga katrahura që e ka shkaktuar në Ukrainë. Ai ka folur për rikthimin e paqes në Donbass dhe në të gjithë Ukrainën.

Në një intervistë për agjencinë ruse të lajmeve TASS, Polishchuk është deklaruar për luftën e deritanishme në Ukrainë, duke thënë se shpreson që nga negociatat së shpejti të rikthehet paqja në Donbass dhe si rrjedhojë në të gjithë Ukrainën.

“Presim që negociatat të mbahet në një mënyrë konstruktive dhe të sjellin paqen në Donbass dhe rikthimin e një jete paqësore dhe të drejtë për të gjithë Ukrainën”, ka thënë ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *