Categories
Uncategorized

Ushtarët rusë futen në ashensor për të shkuar në majë të ndërtesës! Ukrainasit bëjnë veprimin e papritur

Ushtria dhe populli ukrainas po i bën rezistencë agresionit rus. Disa ushtarë rusë kanë mbetur të bllokuar për disa minuta në një ashensor, pasi ukrainasit i fikën dritat.

Ushtarët rusë u futën në ashensor për të shkuar në majë të ndërtesës, në mënyrë që të kontrollonin zonën nga lart, por plani i tyre dështoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *