Categories
Uncategorized

Çfarë ka ndodhur? Për herë të parë në 30 vite, PD nuk merr asnjë votë në këtë qendër votimi në Shkodër, nisin dyshimet

Si rrallëherë Partia Demokratike në Shkodër, në qendrën e votimit numër 118, në Breg të Lumit, në Shalë, nuk ka marr asnjë votë.

Sipas KQZ-së, asnjë votues nuk i besoi votën kandidatit demokrat Xhemal Bushati. Rezulton se as vetë komisioneri i PD-së, nuk ka votuar për partinë e tij, duke ngjallur kështu dyshime.

Për Bashkinë e Shkodrës, gara është më e fortë se në 5-së bashkitë e tjera. Bardh Spahia i “Shtëpisë së Lirisë” udhëheq garën me një diferencë prej 1900 votash nga kandidatja socialiste Majlinda Angoni dhe me mbi 11 000 vota nga kandidati i PD-së, Xhemal Bushati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *