Categories
Uncategorized

A duhet të japë dorëheqjen Lulzim Basha? I fundit në Shkodër, reagon Xhemal Bushati

Xhemal Bushati, kandidati i PD për Shkodrën i cili doli i treti në zgjedhjet e 6 marsit shprehet se Lulzim Basha nuk duhet të japë dorëheqjen.

Kafe me qytetarët e Shkodrës, Bushati: Do merrem me qytetin tim, jo me politikë të madhe

Share on Facebook

Prononcimi për mediat i Xhemal Bushatit:

A duhet të japë dorëheqjen z. Basha?

Bushati: Në asnjë mënyrë?

Keni dalë i treti z. Bushati në Shkodër, kush është përgjegjës për humbjen?

Bushati: Ne dhamë modelin më të mirë

Po dolët i treti, nuk keni marrë as 10 mijë vota

Bushati: E vërtetë, po do bëjmë analizën e zgjedhjeve dhe do dalin problematikat

A duhet një lidership i ri?

Bushati: Më i ri se z. Basha s’ka lidership

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *