Categories
Uncategorized

Një ditë pas mbledhjes me grupin parlamentar, Lulzim Basha lëviz gurët e radhës

Një ditë pas mbledhjes me grupin parlamentar, Lulzim Basha ka mbledhur pasditen e sotme Kryesinë dhe kryetarët e degëve.

Fokusi i diskutimi mbetet i njëjtë, humbja e zgjedhjeve në 6 bashkitë me 6 mars.

Takimi vjen në një kohë që zërat kundër Bashës janë shtuar, duke i kërkuar dorëheqjen nga kreu i partisë dhe hapjen e një gare për zgjedhjen e kryetarit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *