Categories
Uncategorized

Alfred Cako bën parashikimin e frikshëm: Ja çfarë do ndodhë pas një viti

Teoricieni Alfred Cako ka reaguar lidhur me rritjen e çmimit të karburantit. “Nuk keni pare gje akoma! Si do t’ju dukej pershembull 1 liter = 30 € pas 1 viti?! Po 40€?”, paralajmëron Cako në Facebook.

Postimi i Cakos:

U merzitet? Talleshin qeveritaret me mua dhe disa trushpelare?! Joooo, mos u merzitni, jemi shume mire sot.

Nuk keni pare gje akoma! Si do t’ju dukej pershembull 1 liter = 30 € pas 1 viti?! Po 40€?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *