Categories
Uncategorized

Sa do të zgjasë kriza? Kryeministri Rama parashikon ‘skenar të zi’: Po zgjati mbi 3 muaj kjo situatë

Në takimin me furnizuesit e karburantit, ku njoftoi masat për mos rritjen e çmimit, kreu i qeverisë Edi Rama kërkoi mirëkuptimin e tyre për masat e ndërmarra, pasi sic u shpreh e gjithë bota ndodhet në gjendje lufte.

Rama: O sot o kurrë! Nuk rrezikon të mbeteni pa bukë, por dikush nga ju ka sot detyrimin që për një, dy ose 3 muaj, se po zgjati është histori tjetër, duhet të ndajë mendjen që do rezistoni dhe nuk do fitoni.

Besoj që kjo është mundësi e artë që të shpëlaheni komplet nga cdo mëkat i jetës dhe të riktheheni kur me ndihmën e Zotit gjërat të normalizohen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *