Categories
Uncategorized

Priten zhvillime të forta! Trondit Spartak Ngjela, parashikon fundin tragjik për këtë politikan shqiptar: E ka pasur shpresën tek Putin

Avokati i njohur Spartak Ngjela ka komentuar situatën e përgjakshme mes Rusisë dhe Ukrainës. “Putini dhe Rusia po munden në luftë me Ukrainën”, shkruan Ngjela teksa shton se polikanët në Shqipëri po frikësoshën pasi te Putini e kanë pasur shpresën. “Kjo është koha e sotme; dhe më i trembur po duket të jetë Saliu. Ky pati shpresën që rrogozin ta shuante me zjarrfikësen e Putinit”, shkruan avokati.

Postimi i Ngjelës

Putini dhe Rusia po munden në luftë me Ukrainën.

Kurse akuza për krime kundër njerëzimit që i është ngritur Putinit po avancon.

Po në Shqipëri çfarë pritet të ndodhë?

Të korruptuarëve tanë po u digjet rrogozi nën vete, se te Putini e kanë pasur shpresën.

Kjo është koha e sotme; dhe më i trembur po duket të jetë Saliu. Ky pati shpresën që rrogozin ta shuante me zjarrfikësen e Putinit.

Keq e ka, dhe keq e kanë.

Prisni dhe shikoni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *