Categories
Uncategorized

Kreshnik Spahiu publikon foton nga një pikë karburanti në Gjermani dhe bën parashikimin e “frikshëm”: Nëse lufta vazhdon, çmimi do shkojë

Kreshnik Spahiu, ka publikuar foton e një pike karburanti në Gjermani, ku tregon se çmimi i naftës është 2.52 euro/litër. Ai thotë se në Gjermani çmimi i naftës është rritur me 220%. Spahiu thotë se sipas ekspertëve, çmimi do të shkojë 7 euro/litër, por parashikimi më i keq është se nuk do të ketë naftë fare.

“Gjermani/ Kriza nuk ndalet: Nafta 2.52 € = 3.100 lekë. Në verë ishte 1.1 euro. Rritja 220%

Sipas ekspertëve, nëse lufta vazhdon çmimi do shkoj 7 euro, por kjo do jetë e keqja më e vogël. Parashikimi është që s’do ketë fare naftë nëpër pika karburanti”, shkruan Spahiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *