Categories
Uncategorized

Befason Arian Konomi, bën deklaratën e papritur: Arian Çani me ka mashtruar!

Së fundmi Arjan Konomin e kemi parë shumë aktiv në rrjetin social TikTok ku organizon intervista me Kozakun.

Ky i fundit i bën pyetje në video Live mbi Per’puthen apo ngjarjeve rreth tij, e së fundmi e pyeti peër marrëdhenien me Arjan Canin.

Opinionisti nuk tha aspak fjalë të mira për gazetarin, duke u shprehur se disa vite më parë, kur Arjan Konomi ishte pjesë e “Dancing ëith the stars”, Arjan Cani ishte pjesë e jurisë dhe i kishte bërë një prezantim aspak të denjë.

Ai ishte shprehur për Arjan Konomin se nuk e njeh fare si gazetar, por thjesht si një personazh spektaklesh, gjë qe nuk i ka pëlqyer opinionistit dhe është diçka që ende e mban në memorie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *