Categories
Uncategorized

Erion Braçe zbulon kush qëndron pas protestave në Shqipëri

Deputeti socialist, Erion Braçe e ka cilësuar protestën kundër rritjes së çmimeve, si e organizuar nga politika.

“Rritja e çmimeve është ekonomike, bashkë me abuzime, por edhe nga kriza në ekonomi nga lufta në Ukrainë, ka edhe një dozë abuzimi që në tregjet shqiptare është thuajse permanente, e përhershme, në çdo çmim ka masën e abuzimit, të operatorëve, të operatorëve, mungesës së kontrollove, në proteste ka kërkesa politike, heqja e taksës, ndryshimi janë politike, nuk mund të bëhet në rrugë, ndryshimi i buxhetit nuk bëhet në rrugë, ato që dalin si organizator të protestës, dhe jo ato që më tepër u flet padija se dija, le të dalin publikisht, të formojnë një organizatë politike dhe të mos fshehin dy partitë kryesore që janë të interesuara për pushtetin dhe jo për njerëzit. Ka element të protestës qytetare, ato që udhëheqin kanë interesa politike, që fshehin partitë politike”, tha Braçe në Report Tv në emisionin ‘Studio Live’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *