Categories
Uncategorized

Spartak Ngjela parashikon zhvillime ‘bombë’ në PD, zbulon lëvizjen e ish-kryeministrit: Kjo gjë e eliminon Sali Berishën përfundimisht

Avokati i njohur Spartak Ngjela ka bërë një reagim lidhur me situatën në Partinë Demokratike. “Dorëheqja e Bashës e eliminon Berishën përfundimisht”, shkruan Ngjela pasi Berisha nuk është më anëtar i Partisë Demokratike dhe nuk mund të marrë pjesë në Kongres.

Postimi i Ngjelës

Dorëheqja e Bashës e eliminon Berishën përfundimisht.

Pse?

Sepse për zgjedhjen e kryetarit të Partisë Demokeatike duhet kongres. Në këtë kongres do të hidhen kandidaturat.

Por, që të hedhësh kandidaturën për kryetar në Partinë Demokratike, duhet domosdoshmërisht që të jesh anëtar i Partisë Demokeatike.

Sali Berisha nuk është më anëtar i Partisë Demokratike, sepse është përjashtuar nga Partia Demokratike në Kongresin e saj të fundit.

Dhe këtu mbyllet gjithçka për Sali Berishën; kurse Partia Demokratike e bën bashkimin e saj në Kongresin që do të zgjedhë kryetari e ri.

Kjo është situata.

Por, pikërisht për këtë… tani, Saliu nuk do ta godasë më Bashën.

Pse? Sepse ka frikë nëse Basha jep dorëheqjen, ngaqë i ndodh ajo që thamë më lart.

Po Basha?

Basha, duke dhënë dorëheqjen, do të hyjë në histori për likuidimin e Saliut nga skena politike e Partisë Demokratike, duke i bërë një shërbim të madh Shqipërisë.

Në fak, dorëheqja e tij, shpëton edhe të djathtën.

Por, a do ta japë Basha dorëheqjen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *