Categories
Uncategorized

E arrestuar për trafik droge, gazetarja e njohur jep detaje si nisin hetimet për Elsa Lilën: Ja çfarë shkruajnë prokurorët italian për këngëtaren shqiptare

Gazetarja Alba Kepi në një intervistë televizive, ka dhënë detaje në lidhje me arrestimin e këngëtares Elsa Lila e cila akuzohet si pjesëmarrëse në një grup kriminal me aktivitet në trafikun e drogës, magazinimin e tregtimin e drogës.

Më tej Kepi tha se hetimet për Lilën nisën pas arrestimit të njërit të anëtarëve të bandës drogës, ku dhe ishte e përfshirë dhe këngëtarja.

Ajo tha se në përgjime u zbulua se kreu i bandës së trafikut të drogës Arindi Boci ka marrë 25 mijë euro para nga Elsa Lila, në mënyrë që të mbronte personin e arrestuar.

Sipas gazetares këto para janë marrë nga arka që i ishte besuar Elsa Lilës.

Alba Kepi: Hetimet për këngëtaren shqiptare kanë nisur pas arrestimit të një prej anëtareve të bandës. Kjo bandë kërkonte që të kishte në zotërim një shumë parash për të mbuluar shpenzimet e asistencës legale për të mbrojtur personin e arrestuar. Në këtë moment në përgjime del emri I këngëtares shqiptare. Nga ky moment nisin hetimet ndaj saj. Në këto hetime shfaqet bindja se kreu i bandës Arindi Boci shprehet se ka marrë tek Elsa 25 mijë euro për të mbuluar këto shpenzime.

Sipas dosjes hetimore të Prokurorisë së Romës, akuza ndaj këngëtares shqiptare është pjesëmarrje në një grup kriminal me aktivitet në trafikun e drogës, magazinimin e tregtimin e drogës.

“Elsa Lila në cilësinë e pjesëmarrëses në këtë grup kriminal, ndiqte direktiva e grupit e përdorej si rojtare e këshilluese e të ardhurave të aktivitetit ilegal, si dhe të librit të kontabilitetit të grupit. Ajo ofronte strehim Arindi Boci, kreut të këtij grupi trafikantësh, në fazën përfundimtare të hetimeve për t’i shpëtuar kontrollit policor.

Prokurorët italianë shkruajnë se “Elsa Lila, ishte pjesëmarrëse e aktivitetit kriminal të këtij grupi që trafikonte lëndë narkotike, dhe pse në aparendë me rol minimal, faktikisht nuk merrte pjesë në operacionet e transportit, trafikimit e tregtimit , magazinimit të drogës, por shfaqej si ruajtëse e arkës e kontabiliteit të grupit kriminal e besuar nga kreu i saj, Arindi Boci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *