Categories
Uncategorized

Frrok Çupi parashikon skenarin e errët për Partinë Demokratike, bën deklaratën e papritur: Ja ç’ndodh nëse bashkohet

Analisti i njohur Frrok Çupi ka folur rreth situatës në Partinë Demokratike. Çupi është pyetur për qëndrimet inkoherente të liderëve të PD dhe anëtarëve të saj.

“PD e ka mbyllur ciklin e vet. Këta janë satelitë që kanë mbetur rreth saj”, shprehet Çupi duke nënkuptuar se PD nuk mund të rithemelohet.

“PD mbeti në memorien e njerëzve për arsyen e një kontributi. Ky kontribut nuk mund të mohohet”, ka shtuar më tej Çupi, duke thënë se PD ka bërë një vetëvrasje.

Çupi shprehet se nëse PD do të bashkohet do të bëhet një e keqe më e madhe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *