Categories
Uncategorized

Misteri i testamentit të Mbretëreshës Elizabeth, Harry përjashtohet nga gjithçka?

Mbretëresha Elizabeth II, do ta ndryshonte testamentin e saj në gusht, duke përjashtaur Harry-n nga çdo përfitimi, ku përveç djalit të dytë të Charles dhe Lady Dianës, jashtë testamentit do të mbeten edhe stërnipi dhe stërmbesa e Mbretëreshës, Archie dhe Lilibet.

Sipas vlerësimeve të Forbes, monarkja britanike ka një pasuri prej 88 miliardë dollarë dhe Madhëria e saj zotëron personalisht 447 milionë, të cilat tani janë të destinuar për familjen e saj.

Për javë të tëra tabloidet britanike, kanë shkruajtur rreth misterit të trashigimisë së Mbretëreshës, duke supozuar se kushdo që nuk do të shohë edhe një qindarkë të asaj vlerë të jashtëzakonshme do të jetë rebeli Harry, i cili mbërriti i i fundit në Balmoral pasi Pallati Buckingham kishte dhënë lajmin për vdekjen e Mbretëreshës.

Nisur në lidhje mbi vendimin e Elizabeth, për të ndryshuar dëshirat e saj të fundit do të kishte qenë jo vetëm zgjedhja e Dukës së Sussex-it dy vjet më parë, për të hequr dorë si anëtarë i lartë i familjes mbretërore por edhe nisur nga sjellje të tjera të konsideruara armiqësore nga Familja Mbretërore, duke filluar me intervistën e bujshme të dhënë nga Harry dhe Meghan për Oprah Winfrey, intervistë e konsideruar si një lloj hakmarrje ndaj familjes së tyre.

Ndërkohë, zëdhënësi jozyrtar i Sussex, Omid Scobie konfirmoi se Harry “natyrisht, do të mbetet në Britaninë e Madhe gjatë kësaj periudhe zie”. Por nuk e dimë nëse Meghan do të jetë pranë të shoqit dhe nëse do të marrë pjesë në varrim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *