Categories
Uncategorized

Pendohet për zgjedhjen, Dash Shehi “nuk duron” dot më, gjatë rrugës për në parlament heq

Të shpeshta kanë qenë rastet kur kemi parë deputetë që dalëngadalë kanë nisur të heqin dorë nga veshja e tyre serioze në Parlament. Kemi parë sesi kostumet e tyre tashmë kombinohen me atlete. Ashtu si kemi parë edhe shumë ligjvënës që zgjedhin të mos mbajnë më veshur xhaketa, apo këmisha serioze.

Pendohet për zgjedhjen, Dash Shehi “nuk duron” dot më,

Këtë herë kemi specifikuar deputetin Dash Shehi, që duket se është penduar rrugës. Ndonëse bën pjesë te deputetët që gjithnjë i qëndron seriozes në veshjen e tij, duket se edhe ai ka momente dileme. Këtë herë ai është penduar për veshjen e tij, pikërisht në shkallët e Parlamentit.

Në foto shihet deputeti i Partisë Demokratike, teksa ka hequr kollaren e tij dhe ka vendosur që ta mbajë atë në dorë. Nuk dihet nëse ka qenë një gabim në lidhjen e kollares, apo mungesë e komoditetit ajo që ka bërë deputetin e selisë blu të heq dorë nga kravata, për t’u shfaqur disi më i relaksuar pa të.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *