Categories
Uncategorized

Gjendet Ervis Martinaj? Kryeministri Rama zbulon se kanë dijeni për fatin e të shumëkërkuarit

Kryeministri Edi Rama në konferencën e mbajtur këtë të shtunë me gazetarët, foli për fatin e të shumërkërkuarit Evis Martinaj, duke zbuluar se Policia e Shtetit ka dijeni për të, por një përgjigje për opinionin publik nuk mund të jepet pasi ka nevojë të mbështetet dhe në prova.

Edi Rama: Më bëjnë me shenjë që kam lënë pa dhënë një përgjigje, nëntë ditë për policinë lidhur me…Nëse përgjigja do ishte aty e do ishte mbajtur e fshehur do dilte, por për 9 ditë.. jam shumë besimplotë që do e kemi shpejt.

Se përgjigja e policisë duhet të jetë një përgjigje që do mbështetet dhe në prova.

Nuk është thjesht një përgjigjje që pak a shumë e kemi që sot po s’mund të thuhet zyrtarisht, por kërkohet të jetë e provuar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *