Categories
Uncategorized

Me ftesë të Mbretit Charles III! Presidenti Begaj dhe Zonja e parë do të marrin pjesë në funeralin e Mbretëreshës Elizabeth II

Presidenti i vendit Bajram begaj dhe Zonja e Parë, Amanda Begaj do të nisen këtë të shtunë për në Londër.

Me ftesë të Mbretit Charles III, të Mbretërisë së Bashkuar dhe Commonëealth-it, Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Sh. T. Z. Bajram Begaj, do të marrin pjesë në Funeralin Shtetëror për Mbretëreshën Elizabeth II.

I shoqëruar nga Zonja e Parë, Armanda Begaj, Presidenti do të jetë pjesë e ceremonialit të homazheve, për nder të Mbretëreshës Elizabeth II.

Gjithashtu, Presidenti Begaj dhe Zonja e Parë e Republikës së Shqipërisë, do të jenë të ftuar në pritjen mbretërore, në të cilën krerët e shteteve nga e gjithë bota do të mirëpriten nga Mbreti Charles III, në Pallatin Buckingham.

Në kuadër të programit ceremonial, Presidenti Begaj dhe Zonja e Parë, Armanda Begaj, do të marrin pjesë dhe në pritjen e organizuar nga Ministri i Jashtëm i Mbretërisë së Bashkuar.

Në ceremonitë e organizuara me këtë rast, do të marrin pjesë autoritetet më të larta shtetërore të vendeve të ndryshme të botës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *