Categories
Uncategorized

Spartak Ngjela bën deklaratën e papritur për Fatos Nanon: Ai ka vetëm një kontribut

I ftuar në një emision avokati Spartak Ngjela u shpreh se komentoi edhe figurën e Fatos Nanos në 70-vjetorin e lindjes së tij.

Ai shtoi se e vetmja vlerë që ka pasur dikur lideri i socialistëve është që pas zgjedhjeve që humbi dha dorëheqjen dhe nuk u kthyer më.

Ngjela: Ai ka vetëm një kontribut, të tjerat nuk kanë vlerë historike. Ai pasi humbi zgjedhjet dha dorëheqjen dhe nuk u kthyer më. Kjo është vlerë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *