Categories
Uncategorized

Beqare apo në një marrëdhënie? Grida Duma flet njëherë e mirë dhe shuan kureshtjen

Deputetja e Partisë Demokratike, Grida Duma, është një ndër figurat më tërheqëse nga radhët e politikës, ndonëse, njihet për karakterin e saj të fortë dhe mjaft diskret, Grida së fundmi ka vendosur që të thyejë këtë “rregull” dhe të flasë për jetën e saj personale.

Në një intervistë për emisionin humoristik “Klanifornia”, Grida Duma, ka bërë me dije se është ende beqare, madje ka shtuar detaje edhe se çfarë mendojnë njerëzit për të, lidhur me karakterin e saj.

PJESË NGA BISEDA:

Fevzo: Vazhdon akoma “single”?

Grida Duma: “Po, po. Kjo dihet. Është fakt i ditur, pavarësisht se ne…”.

Fevzo: Nuk ka burra ky vend prandaj.

Grida Duma: “Mua më kanë thënë që është e egër, e tmerrshme. Kush e di çfarë vuajtje është…për mua këto”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *