Categories
Uncategorized

Del dokumenti sekret! Sulm me eksploziv në ambasadën shqiptare në Athinë

Një sulm me eksploziv do të kryhej në ambasadën shqiptare në Athinë. Ngjarja do të ndodhte në prill të vitit 2021, ndërsa të skeduar për këtë ngjarje kriminale janë emrat e 4 personave.

Sipas të dhënave ata do të organizonin dhe do të përfundonin sulmin me eksploziv.

Në këtë informacion të klasifikuar si tepër sekret, rezulton që Drejtoria e policisë së Shtetit dhe pikërisht njësia e antiterrorit i dërgon një letër zyrës për çështjes rajonale në ambasadën e SHBA.

Në këtë letër theksohet se ka marrë të dhëna për sulmin e mundshëm ndaj selisë diplomatike në kryeqytetin grek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *