Categories
Uncategorized

Doni të ikni në SHBA? Llotaria amerikane jep lajmin e mirë për shqiptarët

Publikohet data e nisjes së Aplikimeve për Lotarinë Amerikane.

Periudha e regjistrimit në internet për Programin DV-2024 fillon të mërkurën, 5 tetor 2022, në orën 12:00 të mesditës dhe përfundon të martën, më 8 nëntor 2022. , në orën 12:00 të mesditës, me orën standarde lindore (EST) (GMT-5).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *