Categories
Uncategorized

Zgjedhjet në FRPD, Evi Kokalari del me njoftimin e papritur dhe merr vendimin drastik: E turpshme, vratë rininë dhe çdo shpresë që ata kishin, nuk merrem më me nivelin tuaj

Manipulimin e zgjedhjeve në FRPD e ka denoncuar sot edhe Evi Kokalari, shqiptaro-amerikania që u zgjodh edhe në strukturat drejtuese të Komisionit të Rithemelimit të Berishës. Përmes një postimi ajo ka deklaruar largimin nga partia. Ajo thotë se s’mund të merret me atë kategori njerëzish.

“Sot ju vratë rininë dhe çdo shpresë që ata kishin në një parti të rithemeluar. Turp kryesisë që e lejoj këtë masakër zgjedhore. Unë nuk merrem më me këtë nivel njerëzish. Qofshi të gjithë mirë”, shkruan Kokalari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *