Categories
Uncategorized

Berisha apo Alibeaj në krye të PD-së? Gjykata e Apelit jep njoftmin e rëndësishëm për opozitën

Gjykata e Apelit ka caktuar datën për çështjen e Partisë Demokratike.

Bëhet me dije se çështja e PD lidhur me ankimin e saj ndaj vendimit të datës 18.03.2021 te Gjykatës se Rrethit Gjyqësor Tirane, do të gjykohet më 3 nëntor të këtij viti.

Njoftimi i plotë: Ne vijim te komunikimeve mbi veprimtarine e Gjykates se Apelit Tirane, ju njoftojme se:

Ne date 3 Nentor 2022, ora 10:30, do te gjykohet ceshtja me kerkues Partia Demokratike e Shqiperise, lidhur me ankimin e saj ndaj vendimit date 18.03.2021 te Gjykates se Rrethit Gjyqesor Tirane.

Trupi gjykues qe e shqyrton ceshtjen perbehet nga gjyqtaret: Irida Kacerja (relatore), Genti Shala dhe Emona Muçi.

P.s. kjo ceshtje lidhet me depozitimin e statutit dhe vendimeve te Kuvendit Kombetar te dates 17.07.2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *