Categories
Uncategorized

Çfarë pritet? Rama mbledh në Durrës kryebashkiakët dhe drejtuesit e PS në qarqet e vendit, ja diskutimet

Kryeministri, Edi Rama do të mbledhë sot në Durrës kryebashkiakët dhe drejtuesit e partisë Socialiste nëpër të gjithë qarqet e vendit.

Takimi do të mbahet sot gjatë orës 10:00 dhe gjithashtu edhe të nesërmen. Diskutimet do të jenë lidhur me zgjedhjet lokale që pritet të zhvillohen në vitin 2023 brenda periudhës prill-maj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *