Categories
Uncategorized

Sali Berisha flet për dashurinë e jetës: Lilin e njoha kur ishte studente, i jepja mësim, ëndrra nisi nga një vështrim

Kryedemokrati Sali Berisha, ka zbuluar se si e ka njohur bashkëshorten e tij, Liri Berisha, ku i ftuar në “Why not”, Berisha tha se e shoqja, “Lili” siç e thërret ai, ka qenë studentja e tij në kohën që janë njohur dhe se kryedemokrati i jepte leksione në universitet.

Gjëja e parë që e ka tërhequr, siç tregon vetë Berisha, ka qenë shikimi i parë dhe zëri i Liries gjithashtu.

“Unë Lilin e kam njohur studente, por nuk i jepja seminare, por leksione. Kjo ishte një gje pozitive pasi nuk përbënte problem për një pedagog, nuk ishte presion ndaj një studenteje sepse kur i jep seminar ashtu konsiderohet.

A ka të bëjë vështrimi i parë? Sigurisht që ka të bëjë, aty nisin ëndrrat, ëndrrat për të vijuar më tej. Në ndjenja ekziston diçka mistike, përpiqen biologë e neuroshkenca që ta shpjegojë këtë gjë, por përveç atyre duhet të ketë dhe diçka qiellore në magjinë e shikimit dhe të zërit. Dhe zëri ka magjinë e tij”,- tha Berisha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *