Categories
Uncategorized

A do e marrin pensionistët bonusin në fund të vitit? Edi Rama tregon vendimin

Pensionistët do të marrin bonusin e fundvitit. Lajmi është dhënë nga vetë kryeministri Edi Rama i cili nga Gjirokastra theksoi se “me apo pa luftë, ata do marrin një më një bonusin e tyre”.

Kryeministri Edi Rama ka treguar se po bëhet gati bonusi ndërsa shtoi se për këtë kategori mbete shumë për tu bërë.

“Më dridhet zemra kur flas për pensionistët se e di shumë mirë, duke qenë dhe gati 2 metra, më mirë të qep goja se të flas për këtë gjë se nuk e bëjmë dot atë që meritojmë, por të paktën atë që i bën të marrin frymë të papenguar.

Në këto kushte, 2 herë i kemi bërë indeksimin. Të paktën, ajo pak të mos bëhet dhe më pak.

Nuk kemi bërë herën e dytë paketë rritjeje të përkohshme. Po bëjmë gati bonusin e fundvitit. Luftë apo jo, bonusin e fundvitit do e marrin një me një”, tha Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *