Categories
Uncategorized

Cako zbulon skenarin dhe bën paralajmërimin e frikshëm: Deri në 1 nëntor Rusia do të sulmojë Norvegjinë, ja çfarë pritet të ndodhë me Ballkanin

Alfred Cako u shpreh se ka një plan për rikonfigurim e Ballkanit pas luftërave. Ai tha se sapo të përhapet lufta dhe të ketë një destabilitet në Norvegji dhe mund të fillojë luftë deri në një nëntor.

Cako: Ka një plan për rikonfigurimin e Ballkanit dhe asgjë nuk varet nga ne. E gjitha kjo do të varet nga ngjarjet botërore dhe nëse do të ketë luftë botërore, Serbia do të renditet me Serbinë. Bota është bërë dypolare së paku. Ka një koalicion vendesh që janë Briks. Në këtë koalicion ka një GDP shumë të madhe dhe standardi kryesor është ai financiar.

Cili është skenari për Ballkanin që mendoj se do të realizohet? Sapo të përhapet lufta dhe të ketë një destabilitet në Norvegji dhe mund të fillojë luftë deri në një nëntor. Bosnja do të destabilizohet e para. E gjithë situata do të zgjidhet nga elita botërore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *