Categories
Uncategorized

Spartak Ngjela bën paralajmërimin e bujshëm: Mbajeni mend, kjo do të jetë akuza e rëndë që do t’i ngrihet këtij kryeministrit Rama

Avokati Spartak Ngjela me anë të një reagim të shkurtër në rrjetet sociale thotë se kryeministrit Edi Rama shumë shpejt do t’i ngrihet akuza që po shpopullon Shqipërinë me anë të varfërisë së imponuar.

REAGIMI

Armiqësia e Edi Ramësi me pagat e larta, nuk është respekt për kërkesën ekonomike të kohës, por është urrejtje, armiqësi dhe ligësi ndaj shqiptarëve – por ndërkohë është edhe respekt në bashkëpunim me kërkesën e Beogradit dhe Moskës.
Që shqiptatarët mundësisht, me turma, të lënë Shqipërinë.
Mbajeni mend:
Shpopullimi i Shqipërisë me anë të varfërisë se imponuar – kjo do të jetë akuza që do t’i ngrihet këtij kryeministri…
Keni për ta parë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *