Categories
Uncategorized

Grupi i Alibeajt bashkoi votat me PS për hapjen e dosjeve, plas keq mes Kadillit dhe Palokës: Turp për ata deputetë të opozitës që nuk votuan

Një ‘debat’ mes Fatbardh Kadillit dhe mes Edi Palokës është zhvilluar në rrjete sociale. Së fundmi Kadilli ka bërë një status në Facebook, i cili ka kritikuar deputetë të opozitës që nuk e votuan ligjin për hapjen e dosjeve të sigurimit.

Por nuk ka munguar edhe një koment i Palokës, i cili thotë se në Kuvend janë depozituar projektligj që përmban jo vetëm hapjen e dosjeve por edhe ilustracioni.

Statusi i Fatbardh Kadillit në Facebook:

“Turp për ata deputetë të opozitës që nuk e votuan ligjin për hapjen e dosjeve të sigurimit.

Nuk kanë asnjë shpjegim logjik, as politik.

Edhe më turp për ata deputetë që e kanë përdorur persekutimin politik në diktaturë si flamur.

Nuk kanë asnjë justifikim, as shfajësim!

Ku ishin?

Me kë janë?”-shkruan Kadili.

Komenti i Edi Palokës:

“Nuk e dike ti Bardh qe ne kemi depozituar një projektligj te plote e jo amendamente te rretushuara nga Tao Balla…?! Kemi depozituar projekt ligj qe përmban jo vetëm hapjen e dosjeve po dhe lustrazionin. Ligj që dënon jo vetëm bashkëpunëtorët e Sigurimit , (te cilet sic duhet ta dish edhe ti shume mire, per fat te keq jane rekrutuar shumica pikerisht nga familjet e persekutuara.) por dënon sidomos kriminelet e vërtetë , krerët e nomeklatures , ata të Sigurimit dhe hetues e prokurore të komunizmit. Amendamentet e votuara dje, nuk kane asgjë nga këto sepse siç e tha Rama kanë patur vetëm nje objektiv, të përdoren ndaj kundërshtarëve…Ti duhet ti dish këto e jo të na tregosh se kush duhet të ktë turp apo jo Bardh se je dhe nga familje e persekutuar…“-tha Paloka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *