Categories
Uncategorized

“Ulu dhe mos më bëj numra”/ Rama “kritikon” fëmijën në Fier

Kryeministri Edi Rama ka zhvilluar sot në Fier një takim me të rinjtë. Teksa po fliste për arsimin dhe mundësitë që u ofrohen të rinjve për tu zhvilluar në Shqipëri, Rama nuk kurseu batutat me një fëmijë, që ishte prezent në takim.

Fëmija, teksa duartrokiti pas fjalës së Ramës, kthehu kokën mënjanë dhe qeshi, duke mbuluar kokën me kapuç. Ky veprim ka tërhequr vëmendjen e Ramës, i cili nuk i kurseu “kritikat” ndaj fëmijës. Pjesë nga batutat e Ramës me adoleshentin:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *