Categories
Uncategorized

I.M “luan mendsh” Ilir Metën: Sigurimi i Shtetit ka dashur të më bëjë bashkëpunëtor

Akuzat ndaj kryetarit të PL, Ilir Meta për bashkëpunëtor të ish-Sigurimit të Shtetit janë sjell në vëmendje në emisionin “Opinion”.

Meta është shprehur se kurrë nuk ka bashkëpunuar , por pranon se ish-Sigurmi i Shtetit ka tentuar ta bëj bashkëpunëtor.

“Kishim një Ilir Metaj në klasë, babai i tij ishte drejtor i sigurimit të Tiranës. Ai vinte te shtëpia e ime dhe unë shkoja te shtëpia e tij. Sigurimi ka dashur të më bëjë dhe bashkëpunëtor, kjo gjë nuk ka ndodhur. Ka futur provokatorë dhe ka dështuar. Unë nuk kam pranuar të bëhem as anëtar i Partisë të Punës”,-tha Meta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *