Categories
Uncategorized

“Ai është kafshë, ku qan ai”, Olta nuk i kursehet Luizit: Është shumë idiot, do i bëj namin sot

Luizi duket se ka vendosur që inatin e daljes së Kiarës t’ia nxjerrë Oltës, të cilën prej ditës së shtunë e ka injoruar duke mos i folur fare.

Kjo gjë e ka mërzitur aktoren, e cila madje dhe ka qarë. Teksa ishte duke folur me Dean, ajo filloi ta shante Luizin, ndërsa tha se mes tyre tashëm do ketë vetëm luftë.

“Ka qarë? Pse? Nuk qan ai është kafshë. Po mua ça ka që s’më flet? Okay, do luftë ai, luftë do i jap dhe unë. Ja tregoj unë ati. Idioti. Është idiot moj, merret me mua. Unë jam në finale ai merret me mua. Është idiot. Në vend që të kalojmë mirë… E bëri që të më ngrejë nervat mua. Është shumë idiot. E di sa jam mërzitur? Po unë do i bëj namin sot”– u shpreh Olta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *