Categories
Uncategorized

Je e kënaqur? Produksioni harron hapur mikrofonat, del “sheshit“ biseda e Oltës në dhomën e rrëfimit

Publiku shpesh herë ka aluduar se produksioni po mban anën e Oltës në lojë, kjo përforcohet edhe më shumë me një video, e cila po shpërndahet masivisht në rrjet.

Në sfond dëgjohet zëri në dhomën e rrëfimit dhe Olta, zëri i thotë që të mendohet, ndërsa Olta thotë se ka menduar po nuk ka asgjë.

Më tej, aktorja pyetet nëse është e lumtur e kjo e fundit pohon që po, duke shtuar pyetjen se kur do bëhet publike.

Biseda:

Zëri: Më duhet gjë tjetër, mendohu pak.

Olta: “E mendova po sss”.

Zëri: Je e kënaqur?

Olta: “Po, deri tani po. Po pas 2 javësh jepet fiks”?

Nuk dihet se cila është kërkesa e bërë nga Olta, e se çfarë do publikohet pas 2 javësh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *