Categories
Uncategorized

Kolegji Zgjedhor i jep goditjen e radhës Berishës

Kolegji Zgjedhor ka rrëzuar kërkesën e “Foltores” për çregjistrimin e Partisë Demokratike si subjekt në këto zgjedhje.

Duke lënë PD, logon dhe vulën e saj në dorën e Enkelejd Aliebaj.

Alibeaj deri në mesnatë duhet të dorëzojë listën me kandidatët e 61 bashkive dhe atë për Këshillët Bashkiak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *