Categories
Uncategorized

Vis Pupa ja thotë në sy Oltës, ja si e pret aktorja

Visi i ka thënë Oltës që ajo aktron. Këtë mendim ai shprehet ta ketë pasur edhe për disa banorë të tjerë.

Por pavarësisht kësaj ai tha se çdokush ka sjelljen e vetë dhe se ai nuk është askush të gjykojë.

Olta tha se është mendimi i tij dhe ka të drejtën ta shprehi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *