Categories
Uncategorized

“Uaaaa e tmerrshme”, Olta shtanget nga ajo që i sheh Luizit

Dea dhe Olta teksa ndodheshin në dhomën e gjumit kane vënë re një plagë që Luizi kishte në këmbë.

Asaj i është dukur shumë e shëmtuar, ndërsa Dea i tha se ai duhet ta trajtojë.

Olta: “Ua e tmerrshme si e ka këmbën! Pu pu pu, hiiii”

Dea: “I ka zënë myk moj”

Olta: “Ajo s’është myk moj, ajo është plagë”

Dea: “Po duhet ta trajtojë pra, i kam thënë që duhet të bëjë me uthull po s’më dëgjon””

Olta: “Uaa, me uthull?”

Dea: ‘Po se vret ato bakteret”

Olta: “Po e ka shumë keq. Po ky njeri sikur është rritur në mal zbathur”

Dea: “Jo ndodh nga uji i pishinës”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *