Categories
Uncategorized

“Bashkëshorti më la për një vajzë 10 vjet më të re”, Dasara Karaiskaj rrëfehet për herë të parë

Dasara Karaiskaj ka folur për herë të parë për ndarjen nga partneri i saj italian dhe arsyen e divorcit të tyre.

Në emisionin “Shije Shtëpie”, ajo pranoi se ish-partneri e kishte lënë për një vajzë 10 vite më të re.

“Le ta themi këtu dhe le të shpërthejnë portalet, mua bashkëshorti më la për një vajzë 9-10 vjet më të re se mua kështu që në realitetin në të cilin jetoj unë, këto gjëra ndodhin dhe më kanë kushtuar martesën. Ajo mund të jetë më e re, por kjo nuk përjashton faktin që ka bërë gjithsesi një gomarllëk ai”.

Por, a do ta kishte falur nëse ai do t’ia kishte treguar? Ajo thotë Po, sepse do të kishte ruajtur familjen.

“Po sigurisht, ai është babai i fëmijës tim, si e diskuton? Po patjetër, do ruaja familjen”, -tha Karaiskaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *